GINNE MARKER

Danish singer/songwriter and guitarist

Back to All Events

Ginne Marker @ Lange Kunsthåndværk, Aalborg

  • 15 Hjelmerstald Aalborg, 9000 Denmark (map)

Ginne Marker er en bemærkelsesværdig talentfuld sanger/sangskriver og guitarist. 

Hun har for længst gjort sig positivt bemærket i det Nordjyske musikliv, hvor hun har støvsuget stort set alt hvad der findes af priser og udmærkelser. Derudover spillede hun sig senest til en tredjeplads i JazzDanmarks Jazzkonkurrence 2019. 

Med stærkt fortalte historier om kærlighedens veje og vildveje, snor hendes naturlige frasering og varme stemme sig ubesværet og ukunstlet rundt i de fine melodier, men svigter aldrig det centrale i sangene, nemlig historien.
Samtidig er hun en stærk guitarist og hendes personlige take på akkompagnement er både søm- og tidløst.

I samarbejde med Aske Jacoby er hun ved at færdiggøre et album, hvorfra der vil drysse singler ud i verden fra maj 2019 og frem til efteråret. 
Albummet forventes at ramme gaden 01.11.19 og udkommer på Giant Birch.

Til koncerten i Langes gård medbringer hun sin kvartet, der foruden hende selv på vokal og guitar, består af Mads Dalum (bas), Tobias Granum (trommer) og Andreas Bergholt (keys), der alle har rødder i det Nordjyske.